Post by vietrabroxpasu on Mar 11, 2022 21:07:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Няма да повярвате, но тази игра всъщност е наистина страхотно добра! Няма време да напиша тази рецензия, имам нужда от моите Герои да надстроя до пет звезди!
Играта е много добра не сече върви перфектно много съм доволен от играта смятам да я превартя
Играта сама по себе си е страхотна игра, но вие се сблъсквате с проблеми със загубата на неща, които обслужването на клиентите трябва лесно да върне. Дори с екранни снимки не го правят. Използвате или губите фрагменти от игри и те никога не помагат. Аз и други хора сме имали много от същите проблеми. Все още не им пука. Страхотна игра, но ужасно обслужване на клиентите.
Играта би била забавна, ако не се сриваше и не се затваряше на всеки 30 секунди. Това трябва да се поправи възможно най-скоро! АКТУАЛИЗАЦИЯ: Играта продължи да замръзва по време на игра и когато се опитах на следващия ден да я заредя, приложението изобщо не се зареди. Изтрих играта. Много съм нетърпелив и всъщност се опитах да го заредя през целия ден. Това е нелепо. Поправете грешките и може би играчите ще имат по-добро изживяване.
Играта беше една от любимите ми игри и вкараха тази версия УЖАС ИГРАТА Е ГАДНА ТЪПА ИЗТРИХ Я СТАНА МНОГО ТЪПА ГРАФИКАТА ДРАЗНИ ОКОТО НИВАТА ВСИЧКО СТАНА ОТВРАТИТЕЛНО НЕ ТЕГЛЕТЕ !!!
Бахти яка игра. Нямам никави оплаквания от нея
Това не е играта, която е в рекламата/рекламата. Разочарован преди това, аз просто търсех онова просто математическо ниво на игра, за да не отивам на приключения из светове. * Оценявам отговора и вдигам звезда в отговор. Предполагам, че ако превъртях снимките по-нататък, щях да видя снимки на по-голямата част от играта. Така че, ако вие, потребител, виждате моето мнение, първите две снимки може да са мини игри, но по-голямата част изгражда вашата кампания и групи и се бори, за да защитите нещо.
Играта е забавна, но замръзва често и ме кара да рестартвам играта
Имали българска гилдия
Heroes Charge Jocuri de rol priv
Тази игра беше забавна в миналото и плащането за победа беше налице от самото начало, но не толкова, че не можеше да се играе безплатно. През последните 2 години грешките се увеличиха, потребителският интерфейс се забави и абсолютната алчност в новите герои от ограничено издание, така наречените скинове, и сега събуждате герои за високи $, което дава огромно предимство и прави безплатната игра загуба на време. Екип от ниво 100 вече може да победи ниво 110, което отнема година повече, за да се изравни, само като плати много $. Трябва да е близо до края на тази игра.
За разлика от Hero Wars, вие предоставяте това е 2 🌟 фактът, че отговаряте на коментари, е 1 🌟. 2-ма липсващи се дължат на проблема със същия проблем като друг, който е коментирал играта, която сега замръзва. В него се споменава актуализация, след което преминава към бонус етап, където нищо не е в клетката. След като се реши нищо не се случва, замръзва. Бутонът за повторно изпълнение е неактивен, бутонът за напредване носи подкана, че ако напредна, ще пропусна съкровищата с отмяна или ок, които са активни.
Не това, което очаквах.
Продължава да замръзва по време на игра, като не получава решения от обслужването на клиенти
Не е зле
Можете ли да оптимизирате играта за 512 MB RAM? Играта често се затваря и е досадна.
Тази игра все още има грешки, но играта е страхотна
Загубих акаунта си и целия напредък поради изскачащ проблем и промених акаунта си от 31 ниво на ниво 14
Страхотен стил, но играта изостава толкова много, че щракнах върху един бутон за цели 2 минути (защото също правя неща на друго устройство) и след това тръгна.
Нищо не се зарежда. Щраквам върху пощенската кутия, сандъка или кампанията и нищо не се зарежда. Загуба на време.
Обичах да играеш, също вложих много пари в това, само предупреждение, ако все още не си в тези няколко хиляди, излезте сега, докато можете, на практика е невъзможно да се състезавате без да харчите стотици месечно и просто не е вече изобщо забавно. Алчните разработчици и постоянно променящият се интерфейс, който става все по-заплетен от ден на ден, не създават добро изживяване при игра.
Играта фърка
Отнема повече от година, за да стигнете до максимално ниво, никога няма да постигнете пълни скорости дори на половината от героите, трябва да платите (доста много), за да купите най-новите шампиони или винаги ще бъдете зад тези, които плащат вместо играта. Без интерактивен геймплей, въртене на едни и същи неща и неща като кръстоносния поход и пещерите започват да се чувстват като на борда.
Играта ми продължава да се срива много. Може дори да е включен само за няколко минути, моля, поправете
Няма да се зарежда на нито едно от моите устройства. Деинсталиран няколко пъти, изобщо нямаше възможност да играя играта
Тази игра, тази игра е забавна, но и скучна, защото не можете дори да щракнете с чудовищата на дърветата и други неща, така че да, доста е скучна и забавна
Бива не е мн лоша
Все още имате проблеми с влизането в играта на LTE ще се зареди на 3g и wifi. Можете ли да ми дадете някакви предложения? Предполага се, че се актуализира, но на екрана пише моля актуализирайте. Наслаждавам се на играта и се надявам да ми помогнете.
Леле, коментара ми го няма. Тази игра е подобна на DOT ARENA, това е просто смесена пъзел игра, но все пак е стратегия за точка арена. Въпреки това, аз се забих в последния етап от глава 1. Моля, поправете го възможно най-скоро, ако искате да спечелите $$
Контролите са малко неудобни. Играта е добър убиец. Като цяло добра игра. Добавете още герои, предмет и още сюжетна линия.
Не мога да се свържа поради проблеми с мрежата след последната актуализация! Моля, поправете
ТЕГЛЕТЕ♥♥♥♥♥♥♥♥... НЕ СЪМ ИГРАЛА ПО - ЯКА ИГРА ОТ ТАЗИ!!!
Невероятна игра може да има някои грешки, но това не означава, че тази игра е лоша и мисля, че всички тези други коментари са наистина злобни и мисля, че тази игра е невероятна
ТАЗИ ИГРА Е ИЗМАМА!!!!! Изтеглих играта чрез Tapjoy, за да получа награда, платих $10, за да купя пакет скинове, за да мога да надстроя скинове и те отказаха да ми дадат наградата.
Move It - Interactive Home Fitness สุขภาพและการออกกำลังกาย emqo
След последния ъпдейт, който е 40kb играта крашва още на началния скрийн
Преди беше страхотна игра, но сега продължава да се срива, докато играе, замръзва на всеки няколко минути и трябва да се отвори отново, много досадно.
Забавна игра, но има много актуализации и всеки път, когато правят една, причинява проблеми. Не се ли предполага актуализациите да коригират проблеми, а не да ги причиняват.
Забавна игра. Ако не плащате, не можете да бъдете най-добрият, но все пак имате шанс да бъдете конкурентоспособни. Просто не очаквайте да победите някой, който плаща.
Добре
След като отговорихте на последната актуализация и казахте, че има проблеми и се срива на различни дивизии?? Публикацията ми изчезна 🤣 все още е добра игра, която й даде 3 звезди дори след актуализацията, оправи я
добре
Обърнете малко внимание, когато започнете, но след известно време започва да се задълбочава и да е наистина забавно
Играх тази игра почти от нейното начало и винаги съм казвал, че това е система за заплащане. Като се има предвид това, ако нямате нищо против да харчите пари, за да се състезавате на ниво, на което сте достатъчно конкурентни, за да направите играта забавна, тогава не би трябвало да имате проблеми. Играта е настроена така, че нови играчи да се присъединяват и да харчат пари. Да, тя помага да се направи играта конкурентна, но прави малко за оставянето на верни дългосрочни хора да останат наоколо. Също така, напълно съм съгласен с UCOOL повече няма да върне нищо
Страхотна игра!
Много бъгове и наистина глупави противници, други е мехх
Малко е мръсно, че струва много $ за победа и напредък, но ми е приятно да изпълнявам ежедневните мисии 👻
Изхвърли го бързо. Исках да играя предизвикателствата, както е показано в рекламите, а не глупавите полу-стрелящи ги. Същото като тези други глупави игри, маскирани като бонбони.
Няма проблем
Сигурно си струва да спечелиш. Въпреки това, ако играете ежедневно и се придържате към месечни и тримесечни карти, бързо ще натрупате скъпоценни камъни и герои. Отне ми повече от година, за да вдигна VIP достатъчно високо, за да получа месечните мета герои. Получавам час или два на ден от това и дори когато нямах месечно платени герои, се забавлявах. Нямам нищо против да харча $15/месец за времето, през което играта ми помага да убивам.
Е, тази игра е гадна