(Android) renshuu - personalized Japanese learning رمزهای بسیاری را کد می کند
Mar 11, 2022 21:32:08 GMT
Post by vietrabroxpasu on Mar 11, 2022 21:32:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ renshuu - personalized Japanese learning ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ renshuu - personalized Japanese learning IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ رمزهای بسیاری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ renshuu - personalized Japanese learning 2022 version ▞▞▞
این یک برنامه عالی برای ساخت واژگان ژاپنی است! هر روز کمی بیشتر از آن استفاده می کنم.
APK. 2021-11-22.
لذت بخش و کاربردی. برای افرادی که دوست دارند به تنهایی یاد بگیرند بسیار توصیه می شود. همچنین پشتیبانی بی عیب و نقص است. 10/10
چرا این همه پشته برای ساختن مراحل در این برنامه ها وجود دارد؟😑 آیا این برنامه هنوز در حال توسعه است؟ من نمی توانم به راحتی آنطور که می خواهم از مستقیم به جلو استفاده کنم اما متاسفانه نمی توانم. من واقعا امیدوارم بعد از نصبش خاص باشه😶. برای رفتن به "NEXT" خیلی کند است چرا؟ اگه خوب باشه بعدا 5 تا میدم!
برنامه عالی! در حال حاضر چند حروف را یاد میگیرم، و فکر میکنم خیلی خوب عمل میکنم! تنها مشکل این است که نمی دانم چرا اول آن را یاد می گیرم، چرا 2 الفبا یا 2 الفبا به معنای در ساختن یک کلمه وجود دارد! لطفا، من می خواهم بدانم چرا این را یاد می گیرم! همچنین، لطفاً یک تمرین نوشتاری بدون دستورالعمل برای تست حافظه اضافه کنید. من از این برنامه لذت بردم، اما امیدوارم به زودی به کلمات و جملات برسم! ویرایش: مایکل از پاسخ مثبت شما بسیار سپاسگزارم! خدا خیرت بده!🥰
من می خواستم این برنامه را دوست داشته باشم. وب سایت به خودی خود فوق العاده است، اما من برنامه ای می خواستم که به من اجازه دهد در این بین مطالعه کنم. متأسفانه، این نیست. برنامه ثابت میشود، اسکرول را متوقف میکند، باید آزمونهای میانی را راهاندازی مجدد کنید، و غیره. چرا این برنامه را به یک برنامه وب با گزینه نصب روی تلفن خود تبدیل نکنید؟ چرا به زحمت ایجاد یک بومی که کار نمی کند؟ خود Renshuu برای زبانآموزان ژاپنی شگفتانگیز است، من به همه توصیه میکنم آن را در وبسایت دریافت کنند، اما این برنامه ناامیدکننده است. توصیه نمیشود.
این برنامه شگفتانگیز است، در سفر ژاپنی من بسیار کمک کرد، اما برنامه روی تلفن من بسیار کند است و گزینه ترسیم به طرز وحشتناکی روی تلفن من کار میکند، همچنین گاهی اوقات پیمایش آن کمی سخت است. من عاشق گزینه های مطالعه و نحوه دروس بسیار کوچک هستم، بنابراین همه چیز به یکباره در صورت شما فرو نمی رود.
برنامه عالی تا الان اگرچه اخیراً با مشکلاتی روبرو شده ام - تا زمانی که پیام یک صفحه وب به پایان رسیده را نشان دهد در صفحه مقدمه می ماند. نمیدونم مشکل از منه یا سرور. به کار عالی ادامه دهید!
renshuu - personalized Japanese learning Istruzione wdnr
این برای من آسان است که بدانم چند درس در انتظار من است و در حال حاضر در چه سطحی هستم. بهترین بخش این برنامه این است که ترجمههای هیرا و کاتا را روی هر کلمه کانجی قرار میدهد، اما وقتی درسها را روی کانجیهای خاص کامل میکنید، آنها را پنهان میکند. وقتی چند کانجی را بدون ترجمه می بینم (یعنی قبلاً آنها را یاد گرفته ام) باعث شد از خواندن همه چیز مطمئن باشم و در عین حال احساس غرور کنم. نمونه های مختلف جملات نیز به من کمک می کند تا با دستور زبان، خواندن و کانجی آشنا شوم. با تشکر!
اطراف لبه ها بسیار خشن است. به نظر نمیرسد که در مورد یادگیری مانند برخی از برنامههای دیگر واقعاً خلاقانه باشد. قرار دادن دکمه واقعاً برای صفحه به صفحه نمایش مناسب نیست، بنابراین خود را در حال پریدن می بینید. احساس پیری و چاق شدن می کند. من شخصیت بامزه در ایده تکامل تخم مرغ را دوست دارم. اما خود برنامه یک تجربه یادگیری بسیار روان یا خلاقانه نیست.
فقط یک برنامه رایگان عالی
Astro Words So‘z o‘yinlari lja
سبک آموزش برنامه و همه بازی های کوچک زیبا و مانند آن فقط زیبا و تأثیرگذار است. من هرگز کاملاً به یک برنامه زبان علاقه مند نبوده ام. جوایز کوچک گاچا و تحولات کائو چان باعث می شود که بخواهم به پیشرفت ادامه دهم. تنها انتقادی که دارم این است که اهداف روزانه ممکن است چیزهایی داشته باشند که من مطالعه نکرده ام و به همین دلیل اغلب اوقات، نمی توانم بسیاری از وظایف را انجام دهم. در غیر این صورت دوست داشتنی است
من عاشق این برنامه هستم. من قبلاً برنامههای زیادی را برای یادگیری ژاپنی امتحان کردم و این کاملتر بود که فرصت استفاده از آن را داشتم.
تا کنون این بهترین برنامه ای است که من برای یادگیری زبان ژاپنی استفاده کرده ام. این بسیار آسان است و من بالاخره بعد از چندین ماه استفاده از سایتهای دیگر مانند duo-lingo که برای ژاپنیها واقعاً مکیده است، در حال پیشرفت هستم. وقتی شروع به جدی گرفتن در مورد یادگیری کردم، زیاد در اطراف جستجو کردم، این برنامه یک نعمت است. بنابراین برای توسعه دهنده متشکرم.
این برنامه مرا نجات داد! من به دنبال چیزی برای یادگیری زبان ژاپنی بودم که نیازی به پرداخت هزینه برای یادگیری الفبا و گرامر نداشته باشید.
renshuu واقعا برای من مفید بوده است! این بهترین برنامه برای یادگیری ژاپنی است که من پیدا کرده ام! من آن را برای زبان آموزان مبتدی و پیشرفته به شدت توصیه می کنم
خیلی کند است، سعی کردم آن را باز کنم و برای اولین صفحه 5 دقیقه زمان نیاز داشت تا بارگذاری شود، همینطور با همه صفحات دیگر تا زمانی که بتوانم به هر جایی برسم. ممکن است یک برنامه عالی باشد اما برای من کار نکرد.
برنامه یک آشفتگی گیج کننده است. دکمههای با برچسب مطالعه شما را به آزمونها میبرد، در حالی که مطالب مطالعه واقعی چیزی بیش از فهرستی از فرمهای فرهنگ لغت برای دستور زبان و کانجی نیست. زمان زیادی برای اطمینان از زیبا بودن گرافیک صرف شده است که هیچ کدام صرف طراحی مطالب آموزشی نشده است.
تجربه خوب تا اینجا، فقط نیاز به کدنویسی بهتری دارید، زیرا کشیدن از یک تمرین به تمرین دیگر دردسرساز است، زیرا باید هر بار بفهمید که نقطه شیرین کجاست.
renshuu - personalized Japanese learning ትምህርት muz
یکی دیگر از برنامه های یادگیری عمومی. دوستم به من گفت که آن را دانلود کنم زیرا او آن را دوست داشت، اما این کار را انجام می دهد که به معنای واقعی کلمه هر یک از آنها انجام می دهند.
دانلود renshuu - personalized Japanese learning نسخه 1.0 ...
renshuu.org · 4.8 [ 2.19K+ ] · 1.0.20211201 برای اندروید · 100 + هزار نصب می کند.
renshuu - personalized Japanese learning கல்வி myz
برنامه عالی که بسیار مثبت و آموزنده است. به همه توصیه می کنم!
... in greece kingsnet learning japanese invisible man haed more jamaica inn ... hotels in belvidere illinois custom vue before i spit moroccan vacation
این برنامه خوب است اما بعد از این به روز رسانی اخیر، اخیراً تلفن من نمی تواند وارد این برنامه شود زیرا این برنامه به من امکان دسترسی به آن را نمی دهد (من از 1 nord استفاده می کنم). لطفا این را اصلاح کنید 🥺🥺
ویرایش: شما می دانید که من واقعاً چه چیزی را دوست دارم: این که مانند سایر برنامه ها کلمه به کلمه به سطح بعدی نمی رسد. اصلی: هرگز یادگیری ژاپنی اینقدر سرگرم کننده نبوده است و این اولین روش برنامه/یادگیری است که جملات را به خوبی پوشش می دهد. گاهی اوقات سخت است، اما اگر روی کلماتی که وارد فرهنگ لغت میشوید، کلیک کنید و ذره ذره، معنا پیدا میکند. و قیمت مناسب برای یادگیری پیشرفته. اگرچه گزینه های رایگان زیاد است. من واقعاً دوست دارم که چگونه می توانید سرعت یادگیری خود را تنظیم کنید. بنابراین خسته کننده نخواهد شد.
MyJPCC
این برنامه برای تمرین ژاپنی عالی است. رابط کاربری نیز عالی است.میخواهم از توسعهدهندگان درخواست کنم که صفحهکلید Hiragana/Katakana را اضافه کنند، زیرا تلفن من در حال حاضر ورودی ژاپنی را پشتیبانی نمیکند. این یک برنامه خوب برای یادگیری گرامر و واژگان است، با این حال نکات منفی هم دارد. - نسبتاً شلوغ و شلوغ است. - بعضی از کانجی ها هیراگانا را بالای سرشان نشان نمی دهند. - گران است، اما با توجه به اینکه من در یک کشور جهان سوم زندگی می کنم، تعجب آور نیست. از جنبه مثبت آن یک برنامه زمانی زندگی را ارائه می دهد.
✓ StickyStudy (iOS): SRS flashcard app with color labeling forindividual cards. ✓ JA Sensei: A complete suite for learning Japanese with Kanji quizfeature. ✓
بسیاری از چیزها در پشت یک دیوار پرداخت 100 دلاری قفل شده اند و در واقع به شما یاد نمی دهند که چگونه از دستور زبان استفاده کنید یا جمله ها را شکل دهید، فقط یک جمله پیشرفته را در کانجی/هیگانا به شما تحمیل می کند و انتظار دارد که از آن درس بگیرید. همچنین پیمایش دشوار است زیرا نحوه استفاده از برنامه به شما آموزش داده نشده است.
نشان دادن کلمات همراه با تصاویر راهی عالی برای به خاطر سپردن مطالب بهتر است. یادگیری پیامی که به معنای انتقال آن با یک کلمه یا جمله است، کلید یادگیری یک زبان است. رنشو این کار را انجام می دهد 👍
من نمی توانم به اندازه کافی استرس داشته باشم که چقدر رنشو را دوست دارم. این برنامه ای است که از روزی که برای اولین بار آن را امتحان کردم به همه معلمان آنلاین خود و همچنین دوستانم توصیه می کنم. نمیدانم چرا کسی برای یک کتاب درسی پول خرج میکند در حالی که شما میتوانید به سادگی از Renshuu استفاده کنید و تمام مطالعات خود را انجام دهید: مانند کتابهای درسی Sou-Matome، Anki، Wanikani و برخی برنامهها و خدمات دیگر که همه در یک بسته کامل ترکیب شدهاند. . شما مجبور نیستید برای نسخه پریمیوم هزینه ای بپردازید مگر اینکه بخواهید از توسعه دهنده پشتیبانی کنید.
renshuu - personalized Japanese learning Edukasyon dxi
من مدت زیادی از این برنامه استفاده نکرده ام اما آن را دوست دارم. بازی Quick Draw برای تمرین نوشتن عالی است و نحوه ساختار درس های خودکار و لیست کلمات واقعاً خوب انجام می شود. توانایی ساختن درس های خود برای تمرکز بر نقاط مشکل نیز یک افزونه عالی است. من در واقع بسیار هیجان زده هستم که به اندازه کافی یاد بگیرم تا بتوانم بازی Shiritori را انجام دهم.
برنامه عالی، جامعه خوب و مفید است، برنامه و درس آموزنده است. توصیه می شود 5/5
من می دانم که این یک برنامه عالی است، اما همیشه وقتی نبرد shiritori بازی می کنم، آویزان می شود
این زیباست و به من کمک می کند کانای خود را یاد بگیرم. ای کاش راهی وجود داشت که آنها را وادار به پخش خودکار صدای خود در هنگام انجام فلش کارت یا زمانی که من در حال بازی Quickdraw هستم وجود داشت، اما در کل من از آن لذت می برم.
4 ستاره فقط به این دلیل که نمی دانم 5 ستاره باید چه باشد. اما کیلومتر آن را تا اینجا دوست دارم
Kanji Renshuu (漢字練習) is a flashcard application to help youpractice Japanese Kanji characters. A simple Spaced RepetitionSystem (SRS) is adopted to
طراحی می تواند جذاب تر باشد اما محتوا عالی است.
بسیار زیبا و دلگرم کننده و کامل است، بدون اینکه بیش از حد تجربه را تحت فشار قرار دهید یا بازی سازی کنید. قطعا ادامه خواهد داشت!
A cute, ad-free, and enjoyable learning experience is waiting for you in the Renshuu community! The free version is unlimited: there's no timer before you
این برنامه به خودی خود عالی است، اما اشتباهاتی در محتوا وجود دارد که خود مضر نیستند اما تلفظ های اشتباه را به مردم آموزش می دهند یا برخی چیزها را بیش از حد ساده می کنند. (مثلاً تلفظ gakusei (دانشجو) gak(u)see not sei است. از آنجایی که قبلاً اشتباهاتی در پایین ترین سطح وجود دارد، مطمئن نیستم که چقدر به این برنامه برای تمرین ژاپنی خود متکی هستم.
من عاشق تمرین نوشتن هستم! اما از آنجایی که من کاملاً تازه کار هستم، نمی توانم حتی یکی از مانگایی را که جمع آوری کرده ام بخوانم. هنوز. هنوز یادگیری. رابط نسبتاً پیچیده است، من هنوز نتوانسته ام همه عملکردها را مرور کنم.
این برنامه واقعاً زیبا است، شخص دیگری آن را توصیه کرد و من واقعاً دوست دارم چقدر فکر و دقت برای سرگرم کننده کردن آن انجام شده است. من واقعا دوست دارم پس شاید بیشتر هم همینطور باشد.