Post by vietrabroxpasu on Mar 11, 2022 21:38:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Delitoon Webtoon/Manga en ligne ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Delitoon Webtoon/Manga en ligne IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Delitoon Webtoon/Manga en ligne 2022 version ▞▞▞
Videla sem veliko grafik, ki so v mojem slogu, kot je Honey blood. Vendar bi bilo veliko bolje, če bi obstajala angleška različica. Še vedno čakam na angleško različico delitoona
Škoda, da moraš plačati toliko (to je celo dražje od papirne različice), bi deltoon resno razmislil o sklenitvi mesečne naročnine, da bi lahko vsak (ne glede na njegovo premoženjsko stanje) užival v branju
Ja😁 to je dobra aplikacija, še posebej, ko imaš nekaj prostega časa, vendar bo bolje, če dajo več kot 1 poglavje na dan in dodajo več drugih zgodb... Hvala za promocijo, ki nam jo daš malo časa 😉 Odlična ideja!! ! Kar tako naprej 😄 PS: Oprosti 😰 za tiste, ki ne znajo brati francosko, a je lahko super, če se želiš naučiti francosko 😌
j'aime beaucoup vos manga dispo, merci pour votre travail . Cependant une feature serait extrêmement appréciée: un petit check sur les epidoses deja lus pour savoir ou on en est. c'est compliqué de se rappeler pour le prosti čas surtout et cela donne le sentiment de se faire avoir lorsque je prend 2fois d' pour le mme épisode. Surtour que je paye deja pour bcp de manga donc le freetime est apprécié mais pas sans cette fonctionnalité. Merci
Je v francoščini, jezika ni mogoče spremeniti in po branju 3 poglavij morate plačati pravi denar. Samo preberite mango/manhwa/manhua na MangaRead ali MangaZone
Mislim, zgodbe so odlične. Francoščino sem učil v srednji šoli, vendar le do 3. stopnje. Tako da lahko nekako razumem bistvo tega, kar govorijo, vendar sem po 2 letih, ko je ne študiram več, zarjavel. Nekatere zgodbe, kot je Destined to be an Imperial Dr Elise, je mogoče najti prevedene v angleščini na Tappy toons. Samo mislim, da je francoščina original.
Delitoon Webtoon/Manga en ligne Viihde mea
Wie kann ich die Sprache auf Deutsch wechseln?C bien mais c pas gratuit comme webtoon
Všeč mi je ta aplikacija in mange v njej so odlične! Toda edina pomanjkljivost je, da po določeni epizodi ne morete izkoristiti vstopnic za prosti čas in morate plačati. Nimam nič proti čakanju 3 dni na eno poglavje, vendar se mi zdi, da je plačilo 4€ za 6 poglavij čisto preveč. Začel sem serijo, a je nisem uspel dokončati, ker si po 45. poglavju moral plačati. Tudi ko odklenete poglavje z vstopnico, se zapre po 3 dneh, kar se mi zdi nadležno, saj sem čakal 3 dni, da ga odprem. Obožujem mange.
Tako sem hvaležen, da ste to našli in da ste to ustvarili! Moja francoščina ni tako dobra, ampak želim se izboljšati in nekega dne narediti svoj francoski strip💕💕🤗🤗. Zdaj lahko berem francoske stripe v pouku francoščine in ne pridem v težave, lol. Bodi tudi v razredu 😎. Zelo žalostno je videti kritike, ki pravijo, da ga prevedem v angleščino. Ta aplikacija je branje stripov v francoščini🤔😒 Prosimo za razumevanje.🧡💚
Prevedi prekleto aplikacijo v angleščino u psychos... Vsi je ne razumejo, vendar sem našel super mango
Res so mi bile všeč zgodbe, vendar preveč pogojev in naročnine za odklepanje drugih zgodb, žal sem jo odstranil
Dala sem mu eno zvezdico, ker ni na voljo v angleščini
Resnično ne maram anime stvari, vendar so mi zelo všeč slike in zgodbe te aplikacije, začel sem le dve zgodbi in mi je že všeč! Govorim angleško in francosko in mi je bolj všeč angleščina kot francoščina, vendar me to ne moti, ker moram vseeno izboljšaj svojo francoščino. Edina neprijetnost je, da moraš plačati, zdaj pa ne vem, ali je tako kot Webtoon, kjer lahko čakaš na epizode, vendar sem začel zgodbo in sem lahko bral samo do 4. ep. TT Resnično želim nadaljuj, vendar ne morem plačati
Delitoon Webtoon/Manga en ligne Izklaide bjcf
Naredite angleški prevod
Prvi del svojega komentarja bom napisal v angleščini, da bodo morda ljudje razumeli, da gre za FRANCOSKO podjetje s pravicami samo za FRANCOŠKE različice. Pravice, kar pomeni plačilo poglavij in pomoč avtorjem. Poišči angleško podjetje s pravicami za angleške različice. To je to. Sinon, super aplikacija, facile à utiliser in avec une belle variété de titres.
J'ai utilisé mon prosti čas pour lire une série. L'application ne fonctionne pas. Ce n'est que du noir jusqu'à la dernière page. Znova zaženite mon téléphone, supprimé l'application , le site web m'envoie à l'appli. Aucune serie ne fonctionne. Je suis très déçue, cela fait longtemps que j'utilise cette appli
Namesto da bi mi morali plačati za branje več poglavij, bi morali samo dodati oglase, ker pošteno nihče noče plačati. Drugače pa mi je bil koncept všeč.
Je trouve dommage le fait de payer alors qu'il y a pleins de sites et d'autres applis gratuites.
Zelo lepo je biti dvojezičen.
Super, res kul, res cenim, da je ta aplikacija v francoščini. Za tiste, ki se pritožujete ... samo dobite webtoon, je ista stvar, vendar v angleščini.
Les livre son trop bien je vous remerssi pour vo livre.
Rekel sem, da je moj e-poštni naslov neveljaven
Bonjour, j'en ais parler avec d'autres personnes et on aimerai énormement avoir un mode nocturne/obscure sur cette aplikacija, la dernière mise à jour, plus blanche que d'habitude nous y a vraiment fait penser (yeux le explos). Merci d'avoir lu mon sporočilo, lepo nadaljevanje ♡
Zgodbe so zanimive, vendar moram plačati, da lahko preberem vso zgodbo.
J'ai vraiment aimé cette app mais maintenant à chaque fois que je clique sur un épisode c'est tout noir, ça marche pas. Pouvez - vous réparer le problème svp ?
Ali ne moreš narediti angleške različice??
Nul il faut payer pour en lire il nous donne 3 épisode de chaque Webtoon gratuite et après faut payer pour la suite !!
Bonne appli, seule problème c'est qu'une partie des scan reste noir mais avec les bulles, voir ne charge pas du tout.
Ne plačam, da preberem stran in poglavje do knjige, plačam denar, kot si izberejo stripi. To mi ni všeč 😒😤
Ali lahko ljudje nehajo žaliti podjetje, ker aplikacija ni v angleščini? To je res nevljudno in zelo nesramno. Niso krivi. To je FRANCOSKO podjetje, NI lastnik angleških pravic!
💜💜💜
Želel sem vprašati, kako lahko spremenim jezik, ker ne najdem nobenega načina, da ga spremenim v nemščino, prosim, pišite mi🙏
Aplikacije ni mogoče namestiti. Preizkušeno velikokrat pa še vedno ne.
Sem Nemec, vendar je aplikacija iz nekega razloga zame v francoščini in iz neznanega razloga ne najdem načina, kako spremeniti jezik. Hvala za odgovor
Vedno ga je treba posodobiti, to je že tretjič v dveh tednih
Bon catalogue mais bien trop cher Un abonnement mensuel illimité serait bien mieux ;
❤🔥❤🔥
Ali lahko naredite aplikacijo v angleščini Za ljudi, ki nimajo težav s stripi v drugem jeziku, kot sem jaz
Najslabše, ker nočete dodati angleškega prevoda. Takšna izguba mojega časa, tako da je to neumno, ne bi smel narediti tega stripa, če tako prekleto sovražiš Angleže. Strahopetec
Franchement j'adore les histoires! Mais il y a comme mm plusieurs défauts : 1.L'attente des tickets gratuits est trop longue! ( 48 h serai mieux ) 2. Le prix des coins. Je veux bien payer pour lire la suite ( je l'ai déjà fait et les payements ont très bien fonctionné ) mais c'est trop cher! De plus j'ai remarqué une augmentation des tarifs : arnaque! Mais j'avoue que il y a de l'évolution avec toutes les nouvelles series brezplačno!🤗
Nenehno se zruši, ko se želim prijaviti/prijaviti ali ko želim spremeniti jezik v nemščino.
Mislim, da če bi ta aplikacija ljudem dala stripe, prevedene v različne jezike, bi lahko popularnost Delitoons dosegla nebo. Trenutno ga jemlje nekdo drug.
Zadovoljen sem bil s kopico stvari v aplikaciji. Nastavitev grafike in oblikovanja je odlična, samo ni v angleščini in nisem mogel razumeti aplikacije. Prosimo, dodajte angleščino v aplikacijo!!
angleški sub prosim
Je suis la seule qui l'a installé uniquement pour lire bj Alex?
Delitoon Webtoon/Manga en ligne Entretenimento sxc
Čudovito
Všeč mi je aplikacija! In DA, moraš plačati, a koga briga? Avtorji, prevajalci in uredniki živijo od teh zgodb, plačilo za njihovo delo je prava stvar, zato se nehajte pritoževati in spoštujte njihovo delo! Obožujem aplikacijo! Et OUI il faut payer les chapitres, mais on s'en fou ! Les auteurs, traducteurs et éditeurs vive de ça, les payer pour leur boulet est NORMAL, alors arrêtez de vous plaindre et respectez leur travail !
Space Justice: Galaxy Wars እንቅስቃሴ ያለባቸው enrf