Post by vietrabroxpasu on Mar 11, 2022 21:41:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) 2022 version ▞▞▞
To je najboljši nes emulator. Ampak imam eno težavo. Med igranjem nekaterih iger se igra za sekundo ustavi in se nato nadaljuje. To se zgodi večkrat tudi po spremembi video načina in kakovosti emulacije. Prosim, popravite to. Nekaj več informacij za razvijalce, ki bi lahko pomagale, če ta težava temelji na določenih specifikacijah naprave: Procesor: Octa core Snapdragon 625 s taktom 2GHz GPU: Adreno 506 Ram: 3GB različica Androida: 7.0 nougat Hvala vnaprej
Imam približno 500 nes iger in rad bi označil boljše, ali jih lahko dodate?
Slaba izkušnja
Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) Arcade enme
A
Naredite emulator SNES, prosim, nobeden v trgovini Play nima funkcije za premikanje zaslona in kontrolnikov, kot imajo vaši super emulatorji.
Če obstaja shranite datoteko goljufajte olajšajte prenos goljufate na druge mobilne naprave, vam ni treba znova vnesti goljufanja v nov mobilni telefon, drugi emulator je imel ta prenos goljufije, mislim, da ste postavili cheat them prenesite drug nov mobilni telefon the game genie
Čudovita postavitev, dizajn, emulacija ... Želim si le, da bi lahko uporabljal USB krmilnik! =0(
Hudo, da z njim ne morem uporabiti Androida S3.
Zamrzne pri uporabi krmilnika Bluetooth. Prosimo, popravite to.. Moj krmilnik je 8Bitdo pro krmilnik
deluje dobro in je delal z vsemi ROM-i, ki sem jih imel. edina stvar je, da se dinamična ploščica nekoliko počasi odziva, sicer je dobra.
Čudovito! Hvala fantje!
Deluje odlično, nikoli se mi ni pokvaril.
Všeč mi je ... toda kako lahko izbrišem nekaj iger tukaj, ki jih ne želim
Popoln.
Drop Block 3D Quebra-cabeça wlk
Postavitev krmilnika vedno prikazuje gumb za smer desno in navzdol, ko sta pritisnjena (vedno sta označena) .. ni mi bila všeč ta napaka v premium aplikaciji .. reši jo prosim
Deluje odlično. Pravkar sem naročil Bluetooth krmilnik, če deluje, bom dal 5 zvezdic.
Slaba 👎👎👎👎 izkušnja
Samo želim si, da bi imel scanline.
Dober nadzor nad virtualnim krmilnikom, pa tudi zaslonom glede položaja in velikosti. Všeč mi je funkcija hitrega shranjevanja/nalaganja z dvojnimi dotiki na obeh straneh zaslona, čeprav lahko med vročimi bitkami zgrešeni vnosi pomenijo vrnitev na staro shranjevanje in izgubo napredka ali shranjevanje v ZELO slabem času.
Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) Arkade kxdb
Moram reči, da ima ta emulator samo zaradi dinamične d-pad najboljše kontrole na dotik na trgu. Pomikanje levo in desno se zdi naravno in menim, da je dejstvo, da so to ugotovili sami, vredno donacije. Občutek je veliko boljši, kot da bi morali iskati ponarejene gumbe, da se prepričate, ali pritisnete tisto, kar morate pritisniti. Vendar pa mislim, da bi morali razmisliti o dodajanju možnosti za dinamično d-pad, ki omogoča premikanje skupaj s prstom, ko potegnete izven njegovega območja. Včasih potegnem malo mimo d-pad, in ko potegnem v nasprotno smer, da se obrnem, sem tako daleč stran od d-pad, da se ne morem obrniti; z igro NES lahko res škodi vašemu igranju.Prav tako bi bilo lepo, če bi dodali možnost za dinamično d-pad, ki onemogoča diagonalne pritiske, saj nekatere igre menijo, da je mrtva cona, kar je spet razlika med življenjem in smrtjo v igri NES.
2. krmilnik bluetooth deluje z 2. igralnim likom le manj kot minuto, nato pa preklopi na upravljanje prvega znaka geme hkrati s prvim krmilnikom bluetooth. Disapointed se ni mogel igrati s sestrsko igro, ki smo jo imeli radi v otroštvu Battle City (Tank).
Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) Arkadne igre wmw
Odličen emulator. Toda krmilnik 8bitdo še naprej izpada pri uporabi Samsung Note 10.1. Kakšen je dogovor?
Dobra solidna aplikacija, čeprav ni popolna
lepa emulacija
Turbo ne deluje pravilno, deluje le včasih. Razen tega bi ocenil 5 zvezdic, a če to ne deluje pravilno, kaj drugega ne
Zelo dober emulator. Deluje super, nisem našel igre, ki ne bi bila v redu. Svoje ROM-e sem dobil od emulator.games. Edina težava, ki jo imam, je, da je gumbe težko najti, če ti niso všeč (kar se pogosto zgodi, če gledaš igro). Nisem prepričan, da je to način, kako to popraviti brez povratnih informacij o fizičnih gumbih. Vsekakor bi to priporočil vsem, ki iščejo res dober emulator predvajalnik.
Soliden, dela, kar bi moral.
Lite različico uporabljam že nekaj let in je bil najboljši nes emulator do zdaj. Želim si, da bi imeli snes različico.
Želim si, da bi lahko pretakali na chromecast, ker moja naprava ne podpira zrcaljenja.
Super
Samo vsestranski spodoben emulator
Všeč mi je in vse, zdaj sem plačal za pro različico na svojem google računu, zakaj moram spet plačati, pravkar sem ugotovil, da dobim svoj google račun na mojem Amazon Fire HD 10 (9. generacija)
Igral sem Chip and Dale v ležečem načinu in gumb za meni (tri pike) se skoraj nikoli ni odzval na moje pritiske. To me je neverjetno razjezilo.